Hoppa till innehåll

Fello

Fello har två ledord som märks tydligt och det är ett lågt pris och schyssta villkor. Vi går igenom alla deras mobilabonnemang i denna recension och hjälper dig lista ut om det passar dig.

Skaffa ett mobilabonnemang hos Fello

Hos alla mobilabonnemang du skaffar genom Fello så ingår det fria samtal och sms och ingen bindningstid. Det som skiljer abonnemangen är mängden surf som ingår per månad och det gör att de passar olika bra beroende på hur du är som person. Kom ihåg att du kan spara surf från tidigare månader med Fello och därför bygga upp en liten extra buffert om du tenderar att spendera mer surf under en viss period.

Vi tycker om Fello så mycket att vi har utsett deras 4 Gb mobilabonnemang till det bästa billiga mobilabonnemanget just nu.

 • 4 GB surf för 105 kr/månad
 • 8 GB surf för 165 kr/månad
 • 16 GB surf för 215 kr/månad
 • 24 GB surf för 275 kr/månad

 

Erbjudande för nya kunder

Som ny kund så får du välja fritt mellan två olika erbjudanden hos Fello som gör det lite extra förmånligt att just välja dem.

 1. Du får 3 månaders halva priset på ditt mobilabonnemang + 50 GB extra surf
 2. Du får halva priset på abonnemanget i 4 månader

 

Lägre pris för senior och studenter

Är du antingen senior, student eller ska köpa ett mobilabonnemang till ditt barn under 18 år? Då kan du få ett särskilt mobilabonnemang hos Fello med extra lågt pris. Till exempel ger Fello just nu ut dubbel surf till dig som är student och skaffar ett mobilabonnemang just nu och det gäller fram tills att du säger upp det.

Bjud in en vän och slipp en månadsavgift

Ett annat erbjudande just nu hos Fello är att bjuda in en vän och få en månadsavgift gratis. Tanken är simpel och väldigt bra faktiskt. Är Fello något som du uppskattar och tycker är prisvärt är det inte säkert ändå att du hade rekommenderat det till en vän då du inte hade tänkt den tanken. Men Fello påminner dig här och ger dig dessutom en belöning för att uppmuntra dig att sprida vidare ordet.

Täckning – Vilket nät används?

Fello har sina mobilabonnemang på Telias mobilnät som har bra täckning över hela Sverige. Du behöver därför inte vara orolig för att du ska ha dålig täckning.

Fördelar

Se de fördelar som Fello har nedan!

 • Fria sms och samtal i Sverige
 • Bra mobilnät
 • Snabb och bra surf
 • Icke bindande
 • Spara oanvändsurf  (upp till 25 GB)

Kundomdöme

Fellos kundtjänst erbjuder i stort sätt alla kontaktsätt inklusive via telefon som många av dess konkurrenter saknar. Detta gör att dem sticker ut och kan vara en orsak till deras höga omdöme på Trustpilot med 4,1/5 i betyg. Detta är ett väldigt bra betyg i relation till deras konkurrens och gör att vi kan säga att Fello fokuserar på deras kunders upplevelse. Deras omdöme är grundat på över 1000 recensioner vilket även gör deras betyg rättvist då det är baserat på så mångas uppfattning.

 

Bild från ansökan:

Fördelar:

 • Halva priset 3-4 månader
 • Låga priser
 • Nöjda kunder
Surfmängd: 3-24 GB
Samtal: Fria
Pris: 105 - 275 kr/mån
Nätverk: Telia
Sms: Fria

Bengt Lövgren
Bengt Lövgren

Bengt har varit skribent på billigastmobilabonnemang.com sedan våren 2021. Han har jobbat på flera mobiloperatörer tidigare och känner till branschen väl. Med tiden har han utvecklat ett intresse för just mobilabonnemang och testar olika abonnemang för att hitta det billigaste.

Mer om Bengt

Uppdaterades 2024-05-05